Е хубаво де, ама има и 2,4 дето е 150 коня, и 175. 150 коня варианта не вярвам да е много по-бавна от 2.0 бензина. При доускорение съм сигурен че дизела ще го бие де. При старт от място не знам.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изкажете мнение 156 1.6 ; 1.8 ; 2.4 JTD
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщениеОт къде тръгнахме къде отидохме... Някой с 2.0ТС от Бургас готов за тест с 2.4ЖТД ?
п.с. На следващата среща ги замерете, ще е интересно............
Comment
-
Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщениеДо следващата среща най-вероятно няма да съм със сток софтуер...
Comment
-
по-добрата печка 1.9jtdLast edited by hestrea6643; d.m.y г., 18:16.има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????
Comment
-
темата дизел/бензин си е идеална, кофтито е, че повечето не са карали с години различни марки автомобили и с дизелови и с бензинови двигатели, а "чули" че еди кой си какво казал за дизела или за бензина и айде вече едното е гадно другото е супер... не може да драскаш без да си навъртял хиляди да не казвам десетки хиляди км с различни марки и тогава да се правят некви категорични изводи... аз бях привърженик само на бензина и няма марка автомобил (с изключение на супер автомобилите) на която да не съм се качвал но така се получи че дизела ми привлече вниманието и от 4 години почти само дизелови коли карам
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеМалеее каква секта
GTA V6 RULEZzzz
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщение... повечето не са карали с години различни марки автомобили и с дизелови и с бензинови двигатели, а "чули" че еди кой си какво казал за дизела или за бензина и айде вече едното е гадно другото е супер...
Абсолютно правилно.И в този дух нещо от личен опит :
1992-2001г Голф 1 дизел. Големи мъки бяха и се зарекох никога вече да не се качвам на дизел /денем карам,нощем го правя.../
2001-2005 - Алфа 33 бензин - Беше невероятен автомобил
2005-2007 - Меган -бензин - Груба грешка,но нямах пари....
2007- и в момента Алфа 156 1,9 ЖТД.
Трябва да ви кажа че сегашния дизел няма нищо общо с дизела преди 10-15 години.Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
Comment